Zákaz zobrazování skupin

Už je skoro trapné psát „rozšířili jsem možnosti našeho eshopu“, ale je to tak …

V nastavení skupin přibylo nové zašrtávací políčko, kterým můžete nastavit, zda se celá skupina má v eshopu zobrazovat.

Políčko je standartně zaškrtnuté, což znamená, že se skupina a tím pádem sortiment do ní zařazený, bude v eshopu zobrazovat. Logicky: pokud políčko odškrtnete, daná skupina se v eshopu nezobrazí.

Platí i na podskupiny …